Wednesday, July 4, 2018

Трайбека: тест на зрілість для України й діаспори



Будь-хто, знайомий з українською історією, знає, як часто ми, українці, починали боротьбу за побудову незалежної держави - і не могли довести справу до кінця. Звичайно, пост-фактум ми знаходимо (або придумуємо) виправдання: несприятлива міжнародна ситуація, нерівні сили і т.д. Але виправдання не рахуються, рахується результат: або збудували, або ні. У нас було "ні".

Скажіть чесно: після перечитування сторінок української історії, у вас не виникає комплексу меншовартості? Так багато намагань, і так мало результатів. Суцільні "визвольні змагання". Якась, курва, олімпіада, а не побудова держави! Перманентний національний стояк без логічного завершення акту.

Тому ми вирішили взятись за одну справу і довести її до кінця. Доказати самим собі, що українці можуть не лише починати що-небудь з ентузіазмом, але й завершувати проект із результатом.

Справа ця - примусити Нью-Йоркський кінофестиваль Трайбека виправити їхню помилку, котра вилилась у підтримку російського тероризму. Або вони пристануть на наші вимоги, або ми надовго зіпсуємо їм репутацію. Третього не дано: такі речі пробачати не можна.

Тож якщо ти належиш не до тих українців, котрі здатні почати сто революцій і всі проср_ти, а до тих, котрі не заспокояться, поки не доведуть справу до кінця, - приєднуйся!



Support our campaign!
Підтримай!

Your donation will help us advertise our petition in social media:
Допоможи оплатити рекламу нашої петиції у соцмережах:
 Support This Campaign!